11 marzo 2007

Fundació: Alevin A

El alevín A sigue mirando hacia arriba. Hoy ha empatado en casa del 2º clasificado, el Catalonia. Toni Matabosch nos lo cuenta.
La coleccion de imagenes de hoy es, como siempre, excelente, pese a la "codificacion" de la vista del partido, ya que el campo del Catalonia esta rodeado totalmente de vallas.

Camp de Llars Mundet
Dissabte, 10 de Març, 12.00 hores

CATALONIA A 0 - EUROPA 0

Empat molt valuós al camp del segon classificat .
Gran partit de tot l’equip, que ha aconseguit empatar davant un rival que només havia cedit 4 punts a casa en tot el campionat.
El plantejament de l’Europa, valent des del primer minut, va fer que el públic gaudis d’un partit molt obert, on només l’encert de les defenses i porters va fer que el marcador es mantingues a zero. El vent, que bufava amb força, també va ajudar a que la feina de les davanteres, manques de més precisió.
L’equip inicial el formaren Ricard a la porteria, Joel, Marc, Fidel i Planas a la defensa, Jota, Pol, Gerard i Chiqui al centre del camp, i Oriol i Arnau en atac.
Ja en els primers minuts ( 5 i 8 )dos jugades molt ben elaborades per Chiqui, van apropar el perill a la porteria del Catalonia. La primera llançant a l’Oriol per la dreta, que acaba xutant al lateral de la xarxa, desprès d’una llarga galopada per la banda. La segona per la esquerra, passe en profunditat al Gerard, que controla, i centra per a que remati l’Oriol molt a prop del pal dret de la porteria.
En el minut 10 el Catalonia avisa amb un xut llunya que atura perfectament el Ricard.
En el minut 14 entren Fernando, Borja i Eric per Chiqui, Gerard i Oriol.
En aquesta fase del partit, les triangulacions entre Borja, Oriol i Jota llançant a l’Eric i al Fernando creen diverses ocasions de perill, però que no s’arriben a concretar. Les ocasions dels nostres nois s’alternen amb d’altres del Catalonia que sempre s’estrellen en una molt sòlida defensa escapulada.
La segona part comença amb dos canvis: Joan i Pau per Joel i Arnau.
En el minut 3 gran jugada de l’Eric per la dreta que cap company pot rematar, i en el minut 7 combinació entre Joan i Eric que li torna en posició d’extrem, però el centre tampoc troba rematador.
En el minut 10 el públic a demanat penal per una espenta sobre l’Eric quan lluitava dintre de l’àrea una pilota servida per Joan en un molt llarg llançament de banda, però l’àrbitre no assenyala res.
La segona part es un continu assajament de les porteries amb molt bones combinacions per part dels dos equips, però la solida defensa de l’Europa, només permetia al Catalonia inquietar la porteria del Ricard en xuts de lluny. Durant la segona part entren Carlos i Oriol.
En la última fase del partit, l’Europa en va conjurar per atacar la porteria rival i va aconseguir disposar de diverses oportunitats.
Minut 23 Gran xut d’Oriol, que recull un llançament llarg i ràpid de banda del Joan, que para el porter. Minut 26 Gran recuperació de Jota, que envia a Borja, per que entri amb decisió entre cames de defensors i xuti “in extremis”. La pilota la desvia un últim defensor quant encarava clarament la porteria.
En el minut 27 és el Catalonia el que d’un ràpid contraatac, es planta pel centre davant de la porteria, i obliga al Ricard a fer una decidida sortida fora de l’àrea, que resolt amb eficàcia. El partit ha sigut molt intens i els nostres nois de l’Europa, han demostrat un cop més que poden aspirar al llocs d’honor de la classificació. La força i el sacrifici demostrat son l’aval de que és un equip que va cada cop a més.


Fotografias de Pere Bernaldo.












Fotografias de David Pou.