Dissabte, 27-01-07
Fund. Europa Inf. B – Sant Gabriel B 1-2

Equip inicial: Nico; Ian, Óscar, Albert, Guillem; Oriol, Alex ,Jaume, Javier; Giancarlo i Mario.

L’Europa perd, però es mereixien guanyar.

L’Europa va fer un gran partit, tot l’equip va demostrar que va a millor. Una segona part en la que es va arrasar al visitant tot i que van guanyar de una manera un xic injust. Dos noms van destacar sense menys prear al resta, aquest van ser el porter Nico i el lateral Ian. Amb les seves parades i amb el seu gol espectacular. A destacar el bon partit del Guillem, Oscar i el Capi. El partit va començar amb els dos equips temptejant el terreny. Mica en mica es va veure les possibilitats del Europa. Les combinacions es feien millor, però el Sant Gabriel eren més efectius i arribaven en més facilitat. Després de tres bones aturades del porter local, al minut 22 arribaria un gol molt maco per la esquerra que el davanter rep una pilota i s’avança al lateral i amb xut creuat bat al Nico. Tres minuts després L’Europa no culminaria una bona combinació que Jaume no arribar a rematar.

A la segona part (entren Arnau i Carlos) els nois del Edu van sortir a guanyar. Espallongats. Sabien que podien guanyar i així es va aconseguir el empat (14’), empenyent, sense por. Entre Pablo per Oscar (7’) . Una internada per l’Ian que condueix la pilota per la banda, finta dos cops als defenses, passa a l’Oriol que en un pas magistral li torna la pilota i Ian xuta creuant la pilota que el porter no la veu. Molt maco i ple d’emoció. El sant Gabriel va despertar i amb la ajuda del àrbitre, amb dos errors monumentals va xiular un falta que no era i un penalti precedit de una empenta del davanter al defensa. El penalti es va xutar i Nico, magistralment el va saber rebutjar. Després, en una falta inexistent a favor del visitants, va permetre que el rebuig anés a peus de un davanter i marqués el 1-2. (29’) el just semblava que era el empat, però la sort no es amiga del Europa aquesta temporada. El millor, la actitud del equip a la segona part. Felicitats a tots.