Como dice mi querido Andreu: Hay que seguir trabajando y toca disfrutar de este deporte.
Sé que es facil decirlo pero no hay mas remedio que seguir siempre hacia adelante.
Animo equipo y ánimo Andreu. La gente como tú es la que nos hace un equipo grande.

Infantil 1ª División

FUND.EUROPA “B” 0 - CATALONIA UB. “A” 2

Equip inicial: Nico; Víctor, Albert, Marc, Guillem; Arnau, Fede, Alejandro, Javier, Pasku i Carlos.

NO VA PUGUER SER.

Aquest dissabte tampoc va puguer ser. La victòria costa d’aconseguir i aquesta vegada contra un adversari directe el Catalonia A tercer per la cua tampoc va puguer ser.
Ara no hi ha que fitxar-se en la classificació, hi ha que continuar treballant, no important els resultats, no hi ha que perdre la moral, s’ha de seguir treballant i sortir a jugar els partits, a gaudir del futbol, i per que no seguint buscant la victòria que a força de treball i perseverança arribarà.
La primera part va estar molt igualada amb un parcial de 0-0 i poques ocasions de gol.
En el minut 7’ targeta groga en Nico en una jugada que surt a cobrir la jugada, es llença als peus del jugador del Catalonia que toca la pilota i el contrari cau, l’àrbitre li va mostrar la cartolina groga a la nostra opinió molt rigorosa.
Sense que l’àrbitre influïes en el resultat però si va ser poc imparcial xiulant faltes inexistents o sense cap explicació, lo que va posar dels nervis a la banqueta local.
En el minut 13’ canvi matiner de Pasku per Giancarlo en la mitge punta (al igual que en el partit contra el Collblanc) per intentar buscar enllaç entre la mitge i la davantera.
La tònica del partit va seguir sense clar domini per cap equip i amb jugades que els dos equips van saber desfer.
La segona part va tindré un inici idèntic a la primera. Canvi d’Oscar per Guillem i Jaume per Arnau. Els primers 15’ minuts van ser iguals, la Fund. Europa va veure la possibilitat de guanyar el partit y va empènyer en el mig camp on va destacar Fede que es va desfondar durant tota la segona part però sense cap resultat positiu.
En el minut 13’ xivarri dintre de l’àrea local la pilota es patacada per uns i per altres i en uns dels xuts un jugador contrari cau al terra, i per seguir la tònica del mal arbitratge injustament senyala penalty, però en Nico en una gran aturada (i van dues) va fer justícia i el gol no va pujar al marcador.
En el minut 17’ arribarien els canvis Oriol per Alejandro i Vicente per Jaume passant Víctor al interior dret. I en el minut 25’ Edgar per Oscar.
Els gols arribarien al minut 26’ una pilota que sembla que surt per el fons de l’àrea, la defensa dubte en anar a buscar i el davanter molt atent la recupera i el seu xut es rebutjada per el porter que queda morta i un altre davanter remata a gol.
El segon gol arribaria en el minut 69’ quan una cessió al porter en una jugada sense perill es rebutjada i cau al peu del davanter que remata a gol el 0-2.
Al final derrota que dona ràbia com arriba però on el equip va jugar be (salvo els errors, però dels errors també s’aprenc) i manté intacte l’actitud de jugar be i guanyar.
S’ha de seguir jugant i lluitant així, véreu con donem la sorpresa.