06 febrero 2007

Fundació: Infantil B

Punto positivo el conseguido por el Infantil B de la Fundació.
Todo lo que sea sumar nos vale...


Jornada 17ª
Dissabte 3-Febrer-07
P.B.Collblanc-Sants A – Fund. Europa Inf. B 0-0

UN PUNT MOLT POSSITIU.


Equip inicial: Nico; Alejandro, Oscar, Albert, Vicente; Javier, Fede, Alex, Arnau; Pasku i Mario.

El Infantil B de la Fundació va aconseguir un punt molt positiu del desplaçament al camp de La Magoria, amb lo que costa puntuar en aquesta categoria i després de com es va desenvolupar el partit va ser un bon resultat.
El repte era clar, aconseguir puntuar contra un equip que en el partit d’anada ens va igualar el marcador en el últim minut. La consigna era clara i el equip va sortir per allò, però el Collblanc va sortir amb molta pressió volia sentenciar ràpid prova d’això es que en la primera part van llançar set corners. La mitja amb Fede i Alex no podien a les envestides del contrari i Pasku de mitja punta no encertava a connectar lo que va provocar que Edu després de una sèrie de instruccions al canviés per Giancarlo per veure si agafava el mig camp.
De totes formes el Collblanc pressionava molt però no arribava amb perill ja que la defensa escapulada era molt solida amb dos laterals novells, l’Alejandro reciclat per l’ocasió i en Vicente reaparegut després de varies setmanes de baixa per lesió, i amb Oscar i el Capi contundents com sempre i Nico molt segur sota els pals i que va fer un gran “paradon” en el minut 25’ quan la pilota ja se colava per l’escaire. Aquesta va ser la única jugada de perill dels locals mentre que per la Fundació en Mario en el minut 12’ va fer un xut que va parar el porter i Oscar en un altre sac de falta en el minut 17’ va sortir per sobre de la porteria.



En la segona part van entrar Oriol, Jesús, Pablo, i Carlos.
El joc va estar mes igualat i amb la mateixa consigna, PUNTUAR, es podia aconseguir i es va aconseguir, es tractava de no complicar-se en defensa i jugar la pilota a partir del mig camp i es va aconseguir, sense fer un joc bonic va ser pràctic e intel·ligent.
El Collblanc només va fer una jugada de perill quan el extrem dreta es va escapar per la banda i va creuar massa la pilota a la sortida de Nico que va fregar el pal. Per part escapulada tres xuts a porta ben dirigits.
Al minut 17’ tornaria a entrar Alejandro al mig camp i Jaume, a partir d’aquí el joc es va endurir una mica com conseqüència de la impotència del Collblanc per marcar, el àrbitre tampoc ajudava però al final el objectiu estava complert, un punt que va saber a glòria molt merescut i molt treballat per la lluita de tot el equip.
L’Europa suma.
Visca l’Europa.

Resultats:
Comtal A - Gramanet B Retirat
Catalonia A - Badalona B 2-0
Martinenc A - Jupiter B 2-0
Sant Andreu B - Sants A 3-0
Collblanc/Sants A - F.P.E. Europa B 0-0
Sant Gabriel B - L’Hospitalet B 1-2 Suspès
Unif. Llefia A - Hospitalense A 1-2
P.B. Anguera A - Horta A 3-3

Classificació:
1º UNIF. LLEFIA CF.”A” 32
2º Pª BARC.ANGUERA ”A” 30
3º L’HOSPITALET, C.E. “B” 30
4º HOSPITALENSE, AT.C. “A” 29
5º SANT ANDREU, U.E. “B” 28
6º GRAMANET-M.UD.AT.”B” 27
7º SANT GABRIEL C.D. “B” 26
8º MARTINENC, F.C.”A” 25
9º SANTS, U.E. “A” 23
10º BADALONA, C.F. “B” 21
11º P.BªCOLLBLANC-SANTS”A” 19
12º CATALONIA, U.B. “A” 13
13º HORTA, U.AT. “A” 12
14º FUND.P.E. EUROPA “B” 8
15º FUND.P.E.JUPITER “B” 4
16º COMTAL F.C. “A” 0