Fundació: Cadete "A"

Xavi Solé nos envia la cronica desde L'Aliga.

F.P.E. Europa 1 - Pubilla Casas 2

Partit molt dominat per part nostra.
Als 10' minuts de la primera part, una badada de la nostra defensa permet avançar el Pubilla al marcador amb el 0-1.
Aixó done ales als locals, que dominen, i tanquen al equip contrari al seu camp.

En una internada de Pol Solé la pilota surt fora per molt poc. Pero al cap de 2 minuts després, una internada de Yasim, la jugada acabe amb un penal molt clar.
Pol Solé marca el 1-1 al fi de la primera part.
La segona part va ser un reflexe de la primera, jugant amb molt bon control de la pilota per part del Europa.
Als 8' minuts de la segona, en una jugada de contratac del Pubilla arribe el 1-2, però unes molt bones intervencions del porter visitant a xuts de Oscar Cano i Carlos, fan que no pugem rematar el partit.
Partit molt embarullat i amb ganes de perdre temps per part dels jugadors del Pubilla, i es aixi com arrivem al final del partit.
Es una llàstima, dons el Europa va posar el futbol, pero el porter visitant ho va parar tot.