28 octubre 2006

Fundació: Cadete "A"

Por fin!!. Tenemos noticias del Cadete "A" de la Fundació. Nuestro amigo Xavi Solé, nos envía noticias del equipo. Esperamos tener continuidad...

F.P.E. Europa 7 - APA Poble Sec 0

El Cadet A de la Fundació ha posat la directa. Es començen a veure els fruits del treball constant i de la integració del grup. Després de dos derrotes consecutives contra el Santa Eulalia i el Sants, els nanos han entés que el esforç dels entrenos té la seva recompensa.
El partit d'avui ha servit per constatar que l'equip está en una franca progresió, i que tot i jugant millor, corretgir els errors es feina de tots. Partit espectacular en toc de pilota i en recuperació, que ha portat al equip contrari al desfonsament fisic. La primera part ha acabat 3-0 amb gols de Yassine, Carlos i Juliá.
La segona part ha estat un plaer veure com totes les rotacions del equip no han tingut una repercusió en el joc. Tot el contrari, el partit ha acabat amb 4 gols mes de Carlos, Pol, Longui i Carlos (Hat trick).
No es pot destacar a ningú perque tots han jugat al 100%. En tot cas , destacar la pinya del grup i el companyerisme entre tots.

Tabla de maxims golejadors del equip:
Pol: 4
Carlos: 3
Julia: 1
Yasssine: 1
Kim: 1
Longui: 1