Inexperiencia, nervios, fallos. Se perdió. Pero es igual, sigue siendo el "temible" Infantil "B", ese equipo que cuando despierte, ya vereis.... ya....

Nuestro amigo Andreu (un loco del futbol), nos facilita la cronica hecha por ellos mismos.

Diumenge, 01-10-06
Sant Gabriel CD Inf. B 4- Fund. Europa Inf. B 0

NO VA SORTIR RES.

Equip inicial: Nico; Lander, Albert, Oscar, Víctor; Giancarlo, Fede, Ian, Javier; Pasku i Carlos.

Si alguna cosa es pot apendre del primer partit de Lliga, es que a Primera Divisió es té que ser més espavilat. Els nanos del Europa van sortir al terreny de joc poc mentalitçats de quina categoría estaben. En front, un equip, el Sant Gabriel, que procedent de preferent, tenia més experiencia en aquestes categories on el joc més gruller feia que els del Europa acabesim una mica atemoritzats. L’Europa, amb diferents canvis a les seves linies, va arrancar el partir amb molt poca fortuna, presionats desde el primer minut per un Sant Gabriel molt ben colocat al camp i per un penalti (minut 7) en contra molt rigurós. Poc després, en Javier es lesionaria i sortiría en Jaume. Les pasades eren sense mirar a quí es passaba, la pilota cremaba als peus per por a ser escumbrat per el rivals, y els interiors no tenien cap possibilitat de juga cap pilota per que la bola no es treia controlada. Nico va tenir que intervenir mases vegades, fruit de les indecisions dels defenses. Al minut 22 sortia Alejandro per Giancarlo. Tres minuts després marcarien ells (2-0), amb jugada per el extrem.

Segona part: surten Jesús, Pablo, Edgar i Mario.
Totom esperaba algun canvi a la segona part. Tot i que era dificil després de veure la primera, Pero als 45 segons, Pascu xutaba a portería sense problemes per el porter. Després de varios minuts de joc, tot i tenir una mica més la pilota, no es veia la llum, es tornaba a caure en els errors de la primera part i així al minut 8 i després als 10, el Sant Gabriel sentenciaria el partit marcan els dos ultims gols del partit. Es va intentar per la esquerra on l’Ian i Pascu van volver combinar alguna pilota, pero no va poger ser. Es tindrà que treballar força per aixecar no solsament l’anim de aquest equip. Pero com l’any pasat, es va començar perden i després casi guayem la Lliga.