Una de nuestras "debilidades" es el grupo que forma el Infantil B de la Fundació.

Dissabte, 22-10-06
Fund. Europa Inf. B – Martinenc A 2-2

Va faltar una mica de sort per guanyar.

Equip inicial: Nico; Edgar, Albert , Pablo, Jesús; Oscar, Fede, Jaume , Ian; Pasku i Carlos.

L’Europa va tornar a ser el equip batallador que porta dintre. Li va saber jugar a un equip (Martinenc), que jugava amb força i claredat. Als dos minuts ja feien una jugada de perill. Amb algú retoc a la alineació, els escapulats intentaven tocarla i al minut 7 l’Ian ja va tenir una ocasió de marcar, després de un rebot de la defensa. El partit estava igualat, podien marcar tots dos, però va ser l’Europa en un centre del Ian desa la banda, quan en Carlos va superar al davanter i va marcar el 1-0 (minut 16). Tots van esclatar de alegria. El esforç es mereixia un gol. Amb varies ocasions més dels dos equips, es va arribar a la segona part.

A la segona van sortir, Oriol, Giancarlo y Vicente.
La pressió del rival va sortir efecte i als cinc minuts empatarien el partit. Però sense perdre l’ànim, l’Europa amb una pilota penjada al àrea, l’Ian deixa la pilota amb el pit perquè en Carlos torni a marcar, (minut 10). Va sortir Mario i Javier. Semblava que el partit estes dominat, tot i la expulsió de un jugador del Martinenc per doble targeta. Una clara ocasió de Javier després de una bona jugada va anar fora. Després en una jugada trenada, el Martinenc va fer el 2-2 final. Després, una mica de desconcert en el Europa, expulsió de l’Oriol per doble targeta, i al final del partit, un paradón de Nico. Més emoció impossible.