30 octubre 2006

Fundació: Infantil "B"

De nuevo otro puntito mas al saco. Poco a poco, pero con paso firme, los chavales del Infantil B de la Fundació, van cogiendole el ritmo a esta competición. Animo y a seguir trabajando.

JORNADA 5ª
Dissabte 28-10-06
CATALONIA, U.B “A” 1
FUND. EUROPA INF. “B” 1

UN PUNT MES AL SAC.

Equip inicial: Nico; Edgar, Albert, Pablo, Víctor; Alex, Fede, Alejandro, Ian; Pasku i Carlos.

En el partit d’avui dissabte es tractava de puntuar, i això es lo que han fet els nostres jugadors. La consigna era clara tocar, tocar i tocar i mantenir la possessió del baló.
La pilota tenia que ser el nostre aliat, i una victòria a un rival directe ens treuria de la zona baixa, al final un empat ens va saber a poc.
La primera part va ser molt igualada com va reflexa el resultat de 1-1 .
La segona va ser igual, si be, les ocasions mes clares van ser de l’Europa.
Aquest es el tercer empat contra equips de categoria A el que demostra el bon nivell de joc del nostre equip que no es deixa acovardir per jugadors un any mes grans que ells.
El primer minut de l’Europa va ser d’aquells que deixa bocabadats a la afició, tocant a un sol toc i girant la pilota de banda a banda, tant de bo juguessin sempre igual!.
Així i tot, les primeres jugades de perill van ser dels locals en dues contraatacs, el primer en el minut set que va refregar el pal i el segon contraatac per la esquerra que va centrar el extrem i el numero 7 feia el primer gol.
El Catalonia es dedicava a jugar a la pilotada per intentar agafar la esquena de la defensa escapulada amb un terreny de joc massa petit i que per experiència tant dolents resultats ens va donar la temporada passada, per això la nostra defensa va estar atenta en aquest fet.
El gol de l’Europa arribaria a pilota parada en el minut 25’ de falta directe, que Pablo va llençar desa el mig camp amb un xut potent i alt que desprès de donar al travesser va entrar i va sortir com un “gol fantasma” però que el àrbitre molt encertat va saber concedir.
A la segona part sortirien Oriol, Jaume, Jesús, Mario i Javier, el joc seguiria igualat si be les millors ocasions van ser per l’Europa. En el minut 37’ Pasku va veure la cartolina groga per una acció innecessària, potser es tendria que vigilar aquest tipus de targetes, el mateix jugador tendria la oportunitat de marcar en el minut 32’ en una jugada per la banda esquerra que va sortir fregant el travesser.
En el minut 51’ arrivaria la jugada polèmica de Carlos amb la pilota controlada va ser derribat dintre del àrea, però el col·legiat no va veure la falta màxima, tan mateix el àrbitre si que va veure durant tot el partit un munt de faltes que va xiular molt rigorosament i que al final va acabar amb la paciència de Edu el nostre entrenador, que al minut 60’ va tindrà una forta discussió.
La Fundació Europa seguia jugant sense perdre la concentració, i al minut 61’ arribaria la jugada pot ser que hagués capgirat el marcador quan Jaume per la banda esquerra sol davant del porter va xutar per dos cops a la porteria i el porter les va rebutjar les dues vegades. Acabant el partit, al minut 70, un altre xut de Javier va sortir fregant la porteria.
Al final la frase “no esta escrit el que pateixo per aquest equip” la vull recollir en aquesta crònica per el que va ser el partit, emoció fins el final.
Per joc les victòries no trigaran en arribar.

Força Europa.