Fundació: Infantil "B" 2ª Jornada de Liga

Este equipo, a la que coja el vuelo, demostrá lo que sabe hacer. Es uno de los mejores equipos que hemos visto. Da igual si ganan o pierden. Ellos luchan siempre. Y eso es lo que más nos gusta.

Andreu nos envia la cronica que tanto esperabamos en Tunel de Vestuarios. Gracias a todo el grupo que forma el Infantil "B". A seguir "peleando".

-Fund. Europa Inf. B –P.Bª Collblanc-Sants A (3-3)

UN 10 A LA ACTITUD

Equip inicial: Nico; Vicente, Albert, Pablo, Víctor; Oriol, Fede, Ian, Alex; Giancarlo i Mario.
També van jugar: Oscar, Lander, Pasku, Alejandro, Jaume, Carlos i Javier.

Amb aquestes ganes es pot guanyar o perdre, pero aixó es marcar el teu territori i demostrar que es té nivell per estar a Primera. Lo del Sant Gabriel va ser un accident, en canvi, lo del dissabte no va ser sort. Hi ha equip per jugar bé i plantar cara als rivals. En front al Collblanc A, nens més fornits que el Europa B, es va jugar força bé, sense por, amb moltes ganes, y per aixó es va fer el resultat que es va fer, (3-3). Tot i que el Collblanc va empatar quan el partit ja estaba en temps de descompte. La primera part va ser molt vibrant. Control dels dos equips en el mig del camp, jugades boniques, pero la sort es va aliar amb els de fora i van a conseguir adelantar el marcador en una jugada desgraciada. Minuts després (15’) el interior Àlex va marcar un golas en mitja volea que va sorprendra al porter. Tres minuts després tornaben a marcar ells. El resultat, un altre vegada en contra, pero els chavals del Europa no es van enfonsar i amb una cesió al porter, la falta dintre del àrea va ser xutada magistralmente per Giancarlo. (2-2), aixó va espallongar als nanos del Edu i en un altre falta fora del àrea va resoldre Giancarlo xutant per sobre el porter. Sensacional.

A la segona part es va mantenir el once de la primer part. Els dos equips volien guanyar, i les ocasions es repartíen per els dos equips. Als 7 minuts entren Carlos i Òscar. Deprés entraríen Pasku, Javier, Alejandro, i Jaume i es va seguint mantenint el control del mig camp. Un paradón de Nico als 15 minuts un parell de jugades de Carlos i el gol en el descompte, les jugades més destacades del partit. L’Europa está en el bon camí.