28 septiembre 2007

L'Aliga: Infantil A

Andreu nos envia un breve escrito para "calentar motores" en el que nos da datos de la pretemporada de los chavales de Andres y Oscar.
Desde Tunel de vestuarios les enviamos tambien, todos los animos posibles para el inicio del campeonato.


LA HORA DE LA VERITAT

Una vegada acabat la pretemporada, comença l’hora de la veritat.
Ha sigut un mes molt intens, que va començar el 27 d’agost amb un stage intensiu de mati i tarda al camp de l’Àliga durant una setmana.
Els entrenaments van seguir dilluns-dimecres i divendres dirigits per Andrés Luque i el seu ajudant Oscar Belis en el que la plantilla formada per vint jugadors a part dels aspectes físics ham treballat i assajat aspectes tècnics i tàctics.
La pretemporada es resumeix en 3 victòries, un empat i quatre derrotes, encara que els resultats no eren el mes important, sinó que lo realment important era que l’equip agafes ritme, velocitat i sobretot rodatge, de cara al començament de lliga que comença precisament aquesta setmana, amb el primer partit de lliga amb el desplaçament a Terrassa per jugar contra el Jabac-Terrassa en la categoria de Infantil Preferent Grup 2º.
Des de aquí convidem a tots els seguidors a que vinguin a veure els nostres partits a casa en horari de diumenge a les 10h del mati, per gaudir de una categoria molt competitiva i de un alt nivell.


Articulo y foto de Andreu Sanchez para Tunel de Vestuarios.