Os relatamos la crónica de uno de los equipos que tendran especial atencion por parte de Tunel de Vestuarios.

DUTXA D'AIGUA FREDA

F.P.E. Europa 1 - Sant Cugat 5

Massa Sant Cugat per a un Europa avui fluix.
El partit ha començat força be amb un gol olímpic d'en Lluis, i tot i que ens han empatat ha estat una primera part força igualada, fins i tot ens hem podríem haver anat al descans amb avantatge de 2-1 si un xut de l'Uri hagués acabat a la xarxa, però el porter ha fet una molt bon refús, de fet per això estant els porters.
A la segona part el Sant Cugat ha confeccionat un equip pràcticament nou i nosaltres amb alguna badada defensiva els hi hem regalat el segon gol i l'equip s'ha vingut totalment e incomprensiblement avall.
Un equip amb més rodatge físic, a la segona part ens ha passat per sobre i no ha donat opció a que poguessim reaccionar i així han caigut els quatre gols de la segona part.
Be aquests partits estan precisament per anar rectificant i aprenent del que no funciona i mes val tenir ara a aquestes alçades un entrebanc d'aquest tipus que no mes avançada la temporada.
Hi ha temps i qualitat per a redreçar això.