23 septiembre 2007

L'Aliga: Juvenil A


Buen resultado en un partido dificil.
Lo mas importante se está consiguiendo ya que la preparación del equipo es lo mas básico.
El camino ya ha comenzado.......

BON TEST CARA A LA LLIGA

E.E.Guineueta 0 – Fundació EUROPA 1


Avui hem pogut veure un partit dels molts que haurem d'acostumar-nos a disputar a la propera Lliga.
Contra un rival molt i molt agressiu, no arribaríem a catalogar-lo com a brut, però poc li faltaria, els nostres han sabut resoldre un match molt treballat.
S'ha intentat jugar a futbol i fer bones combinacions i en cap moment hem donat la sensació de perdre el control del partit.
Amb una defensa, aquest cop si, força seriosa i segura i no donant cap opció al contrari de crear pràcticament cap ocasió de perill. Ja sabem que en el futbol d'avui en dia solidificar la defensa es bàsic per anar construint l'equip.
Un mig camp que no s'arruga en camp moment davant del joc dur, però no entrant en aquest tipus de joc i si de lluita noble i volent crear joc.
I una davantera que s'ha desgastat treballant també en tasques d'ajuts defensius, pressió i desmarcatge en quan recuperàvem la pilota.
Ion ha estat el primer en "tastar" el tipus de joc Guineuenc, i ha tingut que retirar-se per uns moments quasi ben començat el partit, per sort s'ha recuperat i ha completat un partit excel·lent on ha cobert el mig camp fins el minut 90'. No tanta sort ha tingut Palou que si s'hagut de retirar lesionat.
Oscar també ha rebut quasi al final de partit una coça a la cara, en Sergio un cop de puny a l'estómac i molts d'altres han finalitzat el partit amb força cops. Un dels que mes ha rebut, sobre tot a partir de la meitat de la segona part ha estat l'Uri, doncs quan ha passat a jugar a la mitjapunta ha portat de cap a la defensa i només l'han pogut para a base de faltes, tot i així ha fet una bona assistència a Lasha i aquest en una bona arribada davant del porter ha xutat, però no prou col·locat per a superar-lo, el refús la recollit el mateix Lasha que ha centrat per a que Uri arribant des de darrera marqués el gol que ens donava la victòria, un bon premi pel bon partit que ha fet i que recompensava l'equip per la feina seriosa que estava fent.
Com deia al principi un Bon Test que ha de fer agafar confiança al nois que veuen que podem guanyar en camps difícils, pel terreny i a equips difícils pel tipus de joc. Sempre hem de ser fidels al tipus de joc que volem fer i això ens donarà el fruits, però han demostrat saber adaptar-se a aquests tipus de partits, que exigeixen una condició física important i que s'aconsegueix amb autoexigència en els entrenaments fisics, sino arribes al final del partit que no t'aguantes ni els pantalons i pot fer que el treball de tot el partit dels companys no hagi servit per res.
Ànims a tots, anem per bon camí.

La nostra Itaca es la Primera !!!.

Cronica y fotos de Vicenç para Tunel de Vestuarios