L'Aliga: Aleví B

Derrota de los mas pequeños de L'Aliga.
No pasa nada, esto acaba de comenzar y hemos de seguir aprendiendo.

Fundació Europa - Lloreda C.F. 0-3 (27-10-2007)

Derrota del Aleví de la Fundació davant un dels forts de la categoria. Una primera part excepcional dels alevins del Europa va arraconar al seu camp al Lloreda. Control i velocitat apuntaven el gol a qualsevol moment. Bones triangulacions i xuts a porta, feien presagiar el millor. Però va faltar la sort, i a l'últim minut, els "Lloredans", amb una passada-paràbola i "desmarque" del seu "9" ( un autèntic portent físic) a l'àrea petita, varen fer el 0-1.
A la segona part tot va canviar. Baixa la moral dels escapulats. I baix també el to físic. Es va notar. Domini del Lloreda i dos gols més, imparables ( tot i que el porter ens va delectar amb aturades de gran mèrit), van posar el 0-3 definitiu.
Tot just comencem. Toca treballar i treballar. Forts i ràpids com les àligues.