Excelente noticia cuando de lo que se trata es de preparar jugadores para el siguiente año.
Por lo visto se estan preparando y bien.

C.E. Europa 5 - Sta. Eulalia 2

"invictes"

La cinquena jornada es torna a saldar amb una victòria a casa que ens manté com a únic equip invicte del campionat. El rival aquest cop va ser el Santa Eulàlia, que tot i marcar dos gols no va poder sumar cap punt de la visita al Nou Sardenya. El partit no podia començar millor quan al minut 2 Nacho va executar un fort xut des de fora l'àrea convertint en gol la primera ocasió del partit. però per uns instants els nervis es van apoderar dels europeistes quan al minut 17 i de la única manera que els visitants creaven perill, es a dir, a pilota parada, aconseguien l'empat. Precisament també a pilota parada, l'autor del primer gol local va llançar magistralment una falta des de la frontal de l'àrea que col·locava el 2-1 al marcador electrònic de l'estadi. I així es va arribar al descans. Amb un resultat tan just i quedant tota la segona part podia passar el pitjor, però no va ser tal i al primer minut de la represa Nacho, un dels destacats del partit, iniciava una jugada que significaria el trecer gol escapulat, fet per Lluís, i que pràcticament sentenciava el "match" ja que el gol deixava molt tocats els de Santa Eulàlia que havien sortit dels vestuaris molt motivats i amb grans esperances de donar la sorpresa. Només vuit minuts més va trigar Carlos a fer el quart després d'una jugada personal per la banda esquerra. Certa relaxació va provocar que els visitants fessin el seu segon gol amb un fortíssim xut del dorsal 12, que per sort només va resultar ser un fet anecdòtic ja que a tres minuts del final Sergi feia el definitiu 5 a 2 i s'estrenava com a golejador aquesta temporada.
És cert que els resultats obtinguts fins ara (0-7, 3-0, 4-1, 0-5, 5-2) reflexen la superioritat del nostre equip que a part de golejar als rivals (24gols) demostra una gran solidesa defensiva amb només tres gols encaixats, però no val a badar com ens demostren el 2n,3r i 4rt classificats. El Bellvitge va endosar-li 7 gols al Catalònia fora de casa, l'Alzamora també va guanyar a domicili enfront el Jupiter i el Sants n'hi va clavar 14 al Pubilla Casas. Seràn rivals molt complicats!