09 octubre 2007

L'Aliga: Infantil A

L’àrbitre trenca al Europa.
Els partits en el que l ‘àrbitre es tan decisiu, es tindria que poder denunciar a aquest senyor i que no arbitrés en alguns partits. Va ser molt descarada la persecució a la que va ser sofert l’Europa, fins que la expulsió d’Oriol va acabar de trencar el partit.

2ª Jornada
Diumenge, 7 d’Octubre de 2007
Cat. Infantil Preferent Grup 2º

Fund. Europa Inf. A 1 – Sant Gabriel A 3

Equip inicial: Martín; Pablo, Giancarlo, Oscar, Ian; Fede, Oriol, Carlos; Carreras, Xavier i Muros.
També van jugar: Edgar, Albert, Alejandro, Arnau i Nil.

Fins a les hores, el Sant Gabriel, no va arribar a la porteria de l’ Europa fins el minut 26'. Els dos equips van demostrar com es juga a futbol, però la iniciativa la van portar els escapulats arribant en claretat a la porteria dels visitants. Al minut 4' Xavier va tenir ja la primera ocasió del partit a centre de Carreras. El bon joc realitzat per el Europa, i la seva posició en el camp, feia somiar en un bon resultat. Com tres vegades més arribarien a porteria, però la pilota no va entrar. I arriba la expulsió de l’Oriol amb una entrada per darrera que va anar a la pilota i que el àrbitre la va sancionar en la segona groga del partit.
Després de la expulsió no es va recolocar als jugadors i en un contraatac dels escapulats, el Sangra roba la pilota i els locals es queden a mitja sortida, els visitants tanquen les línies i aconsegueixen el primer gol amb el desconcert total dels de l’Europa. El 0-2 de xut de falta directe tancaria la primera part.
A la segona part entren Arnau i Alejandro. Amb el equip reconstruït, (Fede fen de pivot) l’Europa va dominar el partit clarament frenant totes les pujades perilloses del Sangra, Carlos va tenir ja una primera ocasió als cinc minuts. Un altre ocasió d’en Carreras en un cop de cap un minut després. Tot feia pensar que arribaria el gol, y així en una rebuig de la defensa visitant que controla l’Ian, serveix a Carlos i aquest creua al porter i aconsegueix el 1-2. Poc va durar la alegria, perquè l’Europa, encara celebrant el gol va permetre que els visitants marquessin el 1-3 molt ràpidament. En el minut 52’ sortirian Edgar per Pablo i Nil per Carreras per donar frescor al equip. Després es va continuar pressionant, l’ àrbitre no més marcava faltes a favor del Sangra. L’Ian es va lesionar al genoll quan rebutjava una pilota entre dos jugadors i va tenir que ser substituït per Albert en el minut 58'.
Quedaven dotze minuts i l’Óscar (2º entrenador en absència de Luque) va cremar els últims cartutxos treien a Giancarlo com central i substituint-lo novament per en Carreras com un altre davanter per aconseguir lo impossible, però no va haver temps suficient, els visitants en van tancar per defensar el seu resultat.
Sincerament el partit es va trencar amb la expulsió d’en Oriol per doble amonestació en la primera part i jugar amb deu ens va costar els tres punts, potser amb tot l'equip el resultat hagués estat un altre, en el partit de volta ho comprovarem.