24 octubre 2007

L'Aliga: Infantil A

Polemica por la actuacion picara del Sanchez Llibre, que reclamó que los balones estaban demasiados inflados, e intento colarnos sus balones para aplicar su juego directo.
Con la ayuda del arbitro, así fué y las reclamaciones del delegado escapulado no fueron atendidas.
Tuvo que intervenir nuevamente en la media parte, demostrando que sus balones tampoco eran reglamentarios. Al final una vez rectificado el inflaje de los balones a la presion reglamentaria se continuo el partido con los nuestros.
No se si estaría de más recordar a los delegados y tecnicos, como recordatorio o por si no lo saben, que la presion de los balones ha de estar entre 0,6 y 1,1 atmosferas, o su equivalencia en milibares 600 y 1100.
En fin...la crónica.

4ª Jornada
Diumenge, 21 d’octubre de 2007
Cat. Infantil Preferent Grup 2º
Fund. Europa Inf A-Fund. Sánchez Llibre 0-4

Equip inicial: Nico; Pablo, Giancarlo, Òscar, Albert; Fede, Alejandro, Carlos, Arnau, Alex i Xavier.
També van jugar: Martín, Carreras, Muros i Edgar.

Perdre per pilotas
Un altre vegada va sucumbir l’Europa gràcies al àrbitre i als desencerts de la davantera escapulada.
Donar un gol als dos minuts quan el rival fa una claríssima falta al porter es de no tenir les coses clares o volgué que l’ Europa perdi per nassos. Això es el que van veure els pares dels dos equips a les grades i de tots els allí presents. No es per treure mèrits als nois de la Fundació Sánchez Llibre, que es van veure beneficiats en la majoria de decisions del àrbitre, que de no ser per això i el primer gol, un altre cosa podria haver sigut. El porter (Nico) va ser substituït per un cop al cap per Martin, però el àrbitre va donar el gol, impresentable. Anar darrera en el marcador no li va bé al Europa. Ja porta tres partits perden , clar que jugar contra el rival i els àrbitres es ben difícil. Tot i això, l’ Europa va seguir lluitant, els nanos treballaven i no es pot dir rés. El primer corner a favor del Europa va arribar al minut 11 sense consecuencies. El ‘gag’ del matí va ser el canvi de pilotes que va demanar el equip contrari. Es va jugar amb les pilotes de ells. Tot i que el delegat de l’Europa no estava d’acord i va insistir al àrbitre en que la seva pilota estava massa desinflada, aquest senyor de negre, una vegada més, va fer prevaler la seva autoritat i es va negar a jugar amb les de casa. A la segona part, amb les pilotes inflades reglamentàriament ja es va jugar amb les de casa.
El segon gol arribaria en un centre que rematarien de cap. Sense res a destacar, arribaria el final de la primera part.
A la segona (entre Marc Carreras per Xavier), amb la entrada de Marc Carreras el poder ofensiu dels locals va creixé, però la pilota (que ja era la nostra) no volia entrar. I així va ser. Dos vegades més es va pogué marcar, però la desgracia no ho va permetre. Una sessió al porter, que no va senyalar el àrbitre, va exaltar més els ànims de la grada, que va acabar aplaudint al àrbitre en senyal de protesta per la cara que va posar aquest senyor de negre, la primera falta a favor la va xiular al minut quinze de la segona part, que es va celebrar amb forts aplaudiments. I així, amb tot en contra, va arribar un altre gol amb despisti de la defensa que permet pujar el 0-3 al marcador. El equip que perdona, no es perdonat, i això li passa moltes vegades a l’Europa, arriben, però no es defineix. El rival, va saber rematar en un altre gol molt bonic de fora l’àrea. Ells no van perdonar i L’Europa ja porta tres partits seguits sense conèixer la victòria. El proper partit, un altre prova de foc contra el Ricoh Premià.