01 octubre 2007

L'Aliga: Juvenil A

Los pupilos de Vicenç siguen con su puesta a punto.
Victoria de nuevo para seguir creciendo. Ojalá tengan el premio final ya que es un grupo que se lo merece.

RESULTAT TENNISTIC A L'ALIGA

F.P.E. Europa - 6 Lloreda - 2

I podrien haver estat més si s'arriba a encertar amb totes les ocasions que s'han disposat.
El partit s'ha jugat bé, tot i que el rival era més fluix, els nostres nois han intentat sempre moure la pilota amb criteri.
El primer gol, obra d'en Pol, ha trigat mitja hora en arribar, però a partir d'aquest moment han caigut dos més, també aconseguits per un Pol força inspirat el segon de vaselina i el tercer finalitzant una cessió d'Uri a Palou i aquest d'esperó deixa a Pol en immillorable posició per aconseguir el seu tercer. , que ha acabat la primera part amb un Hat Trick. I amb un 3-0 al nostre favor.
A la segona part també s'ha buscat el joc ras i de combinació, però la intensitat del partit ha minvat una mica fruit del resultat i de la calor. Per això hi ha hagut uns moment de baixada de concentració que ha aprofitat el Lloreda per a fer el 3-1. Poc després amb una jugada d'Hugo per l'esquerra fa una pasada enrera ( l'anomenada passada de la mort) i Uri li cedeix a Xavi Orte que fa el 4-1.
Els partit duran 90 minuts i quan sembla tot fet una errada pot fer que un rival que sembla tocat tu mateix el facis revifar, així doncs una altre pèrdua de concentració fa que el marcador reflecteixi un 4-2. Patiment? No, perquè en tot moment es veia que érem molt superiors i així ha succeït fins al final de partit, qüestió de posar-se les piles i acabar amb dos gols mes de Lasha.
Per a que ha servit el partit d'avui?
A part d'anar ajustant peces d'aquest equip, ha de servir per a que no ens passi a la Lliga aquestes pèrdues de concentració que ens pot fer més mal del que sembla, doncs fins i tot en un partit que pots acabar 9-0 es pot guanyar o perdre una Lliga per motius del Goal-average.
També cal definir la majoria de cops que arribem a porta, doncs clares ocasions avui han tingut Pol abans del tres gols, Palou amb un tir massa creuat, Uri amb una internada que ha xutat sobre el porter, Lasha amb un xut al travesser quasi be a porta buida i alguna que altra més.
La veritat es que quan es posen a triangular i a buscar el futbol ràpid i fàcil aquest equip ens farà gaudir a nosaltres i fara patir als rivals que acaben els partits esgotats de córrer darrera la pilota.