Cuando las cosas no salen, solo queda seguir trabajando y nosotros seguir animando.

Cat. Infantil Preferent Grup 2º

Ricoh Premia A – Fund. Europa Inf. A 4-0

Alineació inicial: Ricard; Oriol, Giancarlo, Oscar, Albert; Fede, Alejandro, Àlex; Arnau, Xavier i Carreras. També van jugar: Ian, Pablo, Muros i Edgar.

Abonats al 4-0

Millor partit del Europa que va tornar a encaixar quatre gols i haguessin pogut ser més, i ja son tres partits amb el mateix resultat.
Partit molt intens per part dels dos equips a on els escapulats van oferir una millora en el joc i en la actitud. Tot i lo gros del resultat, l’Europa ( amb els dos porters del B per lesió de Nico i David) va plantejar un partit de força a on només es va baixar la guarda en els tres dels quatre gols. El primer, va ser molt ràpid, als 3 minuts i de un xut de fora del àrea que va entrar cremant la xarxa. El porter no va puguer fer rés. Al mig del camp es lluitava feroçment. (en Fede es va emparellar amb un xicot molt grandot, que li va guanyar totes les jugades) i es va veure els dos equips treballant de valent. Als escapulats (com sempre) els costava arribar a la porteria dels locals i pràcticament no van tenir cap ocasió. El Ricoh va pujar la intensitat del partit als últims minuts posant en perill la porteria visitant.
A la segona part van entrar Pablo (per Oriol amb una targeta) i Ian (per Albert, molt actiu la primera part) en un intent de aprofitar la rapidesa del lateral Ian i pujar per la banda. I així en una de aquestes, pujades, Ian es presenta dintre l’àrea i fa un bon pas que en Xavier va xutar fora per poc. Després, un gol més que dubtós del Ricoh posava el 2-0 al marcador, un possible fora de joc en un embolic dintre del àrea que el àrbitre (que no va estar malament) va donar. Després, un altre despiste de la defensa que Ian va salvar el 3-0. Al minut 10 sortiria Muros per en Xavier (molt batallador com sempre). Al minut 14 l’Ian tornaria a salvar un altre gol quan el davanter va xutar sense ningú a porteria. Al minut 20, falta a favor del Europa que Fede xuta fluix.. L’Ian també xutaria un altre minuts després, però també molt fluixa. Surt Edgar per Alejandro (23’). Tot i el 2-0, L’Europa continuava insistint i en un còrner el jugador 23 del Ricoh va fer el 3-0 de cap, lliure de marcatge. Quedava molt poc i un xut de fora el àrea no podria parar el porter i seria el definitiu 4-0.
La lleugera millora fa pensar que això anirà millor, però s’ha de treballar més i principalment amb les jugades de atac, i si cal retocs tàctics, es prova i si surt malament es torna enrere. Rectificar es de savis.