15 octubre 2007

L'Aliga: Juvenil A

Buen inicio de liga de los muchachos de Vicenç. Primer partido de liga saldado con buen juego y victoria.

Ara va de debò...

FP EUROPA 6 – VILA OLIMPICA 1


Ha començat la Lliga i l'equip ha sortit amb força ganes d'agradar-se i agradar.
S'ha vist una primera part on l'equip es notava que havia entrat al camp connectat i amb ganes de resoldre per la via ràpida.
La primera part ha estat un monòleg dels nostres nois. Han superat en tots els aspectes el Vila Olímpica. No he cronometrat el temps de possessió però ha estat molt i molt alt, crec que no exagero si aposto per un 75%.
Hem mogut la pilota i creat moltes oportunitats de gol, de les quals em materialitzat 5. Es a dir, hem arribat al descans amb un 5 a 0 al nostre favor. A en Pol sembla que li agafat el "gustillo" a fer Hat Tricks i avui ha repetit, també han marcat Fusté i Oriol (23).
Amb un 5-0 a la mitja part i si l'equip mantenia un mínim de tensió, ens atrevíem en aquell moment a aventurar un resultat que podia haver estat d'escàndol i que ens hagués fet ser líders d'un bon principi. Però tal i com podeu veure en una de les fotos els místers molts cops estan sols a la tasca de que l'equip entengui quina ha de ser l'actitud fins al final del partit.
A la segona hem regalat la pilota al contrari i tot i no crear massa perill, ens arribaven a porta, cosa que no havien fet a la primera part. Tot i això quan semblava que el Vila Olímpica marcaria, una jugada de contraatac molt ben trenada la combinació entre Oriol (23) i Hugo, la ha finalitzada Joan posant el 6-0 al marcador.
El 6-1 l'han fet d'una falta directa molt ben llençada per part d'ells.
I ara seria bo que els jugadors miressin en aquest moment la classificació i veiessin i entenguessin la importància del Goal Average que algun cop hem comentat. Ara tan sols portem un partit de Lliga però l'acumulació de relaxacions en els partits ens pot donar algun disgust i podríem penedir-nos.
Tots, vosaltres i nosaltres gaudireu i gaudirem més quan l'equip juga a un ritme de revolucions alt, per què per qualitat estic convençut que som equip per estar al cap d'amunt de la classificació des de el principi fins al final de la Lliga i que els rivals ens tinguin el màxim respecte i por.
No us penseu que soc massa crític, en conjunt el partit bé, però en part fa ràbia que mostreu dues cares tant diferents.
A veure si es veritat que bé acaba el que bé comença...

La nostre Itaca es la Primera.


Crónica y fotos de Vicenç Cuesta para Tunel de vestuarios.