Nou Sardenya: Cadete B

Los chavales de Anglada siguen en los puestos de cabeza. Poco a poco van cumpliendo su cometido y se confirman como uno de los equipos "clave" del club. Hay que seguir trabajando como hasta ahora. Buen juego, a un ritmo muy alto y con agresividad ofensiva y defensiva.

C.E. Europa 4 - Lloreda 1

"suma i sigue"

Tres punts més que es queden a casa enfront el Lloreda, C.F. "C" en la tercera jornada de lliga. L'equip badaloní, tot i ser el cuer de la classificació, va crear més problemes dels esperats a priori. L'europa va disposar de múltiples ocasions que no va saber definir amb gol, fet que mantenia les esperances de l'equip visitant, que podia haver complicat el partit. Finalment no va ser així i els punts es van quedar a casa.
Al minut 7' de partit, l'Europa ja dominava per 2-0 després d'un penal clar sobre Carlos que va transformar en gol Nacho i dos minuts mes tard, Arnau va fer el segon amb un xut creuat des de la banda dreta on el porter no va poder fer res per aturar-lo. A partir d'aquest moment els locals van continuar atacant però sense encert de cara a porteria, i ja se sap el que pot passar quan perdones tant... efectivament, després d'una jugada a pilota parada i apunt de finalitzar la primera part, el Lloreda es va posar al partit amb un gol que els donava ales de cara a la segona part. No obstant, i gràcies al renovat equip que va sortir a la segona part i als quals s'ha de felicitar per la bona actitud i concentració que van demostrar des de l'inici, l'equip visitant no va saber reaccionar, i després de varies ocasions més fallides, al minut 53' va arrivar la sentencia amb un gol de Carlos que aquesta vegada si va saber definir amb calitat. Per rematar la feina, al minut 76', Lluís va fer el definitiu 4-1.
La següent jornada ens enfrontem als coliders, Pª B.Cinc Copes, no es pot perdonar tant!