21 octubre 2007

L'Aliga: Juvenil A

Excelente inicio del juvenil A de Vicenç.
Dos partidos, dos victorias que nos permiten soñar...
Y es que la victoria es de las que dan confianza al equipo por la manera en que se consiguen.


Penya Barc. Cinc copes 0 - F.P.Europa 2

Dos de Dos

Segon partit de Lliga i segona victòria dels nostres.
Avui un partit antipàtic de jugar, camp dolent a una hora no agradable i una climatologia fregant l'hivern.
L'adversari el Cinc Copes. Un adversari que basa el seu joc en refusar tot el que li vingui amb pilota llarga i a veure que surt i pressió, potser exagero una mica, però no hi havia gaire cosa més. Un equip acostumat a aquest camp i que se l'havia de guanyar de la forma que s'ha fet, posant-se el "mono" de treball i rascar i rascar durant tot el partir fins aconseguir el que havíem vingut a cercar la victòria.
Del partit no hi ha molt a explicar, un anar amunt i avall, el nostre porter Guillem només ha tingut que intervenir un sol cop amb un xut lluny i bombejat que ha tret per sobre del travesser quan es colava. La nostre defensa molt concentrada i no complicant-se la vida en un terreny no acostumats a jugar-hi. La mitja es potser qui mes ha patit el partit doncs no ha pogut crear el joc amb fluïdesa pel terreny de joc i per la pressió del contrari, tot i així ha pogut fer bones assistències als homes del davant.
Un Pol que ha tingut que lluitar fins amb tres centrals a la vegada avui no ha pogut marcar. Si que ho han fet els dos Uri's. L'Uri (23) ha marcat a la primera part i l'Uri (22) a la segona sentenciant el matx. Hem disposat però, sobre tot a la segona part de diferents arribades que podien haver fet que al final del partit tornés a reflectir un resultat com el de la setmana passada. El mateix Uri (22), ha tingut una escapada per la banda que un cop al davant del porter la pilota se li ha descontrolat per l'estat del terreny de joc, la mateixa jugada i pel mateix motiu ha tingut en Joan i també dues rematades de cap d'en Pol i d'en Guillem.
Be esperem que partit a partit anem presentant la nostra candidatura al liderat, però això es partit a partit i hem d'anar afrontant amb humilitat el futur.
Humilitat, convenciment i ambició i amb això aconseguirem l'ascens.


Crónica y fotos de Vicenç Cuesta.