Derrota del Femení C.
No pasa nada, hay tiempo y equipo para seguir firme.

Prat-3 Femení C-2
Que injust és el futbol !

El femení C va disputar ahir al vespre la 3a jornada de lliga al Prat de Llobregat contra l'Unificació. Un partit que ja es preveia igualat com així va ser. El conjunt escapulat va sortir molt més "enxufat" al terreny de joc fent un joc ràpid i directe però no s'acabaven de materialitzar bé. Mica en mica el conjunt local es va anar trobant el seu lloc al camp, l'Europa portava la "batuta" del partit i l'Unificació les ocasions clares solvantades per la defensa o bé la portera Sònia.
El partit es va trencar un cop aprofitat un contraatac de les locals que feia pujar el 1-0 poc abans del descans.
A la segona meitat per contra, qui portava el domini total del joc era el conjunt de casa com així ho demostren els 2 gols seguits fets al cap de poc de començar la repressa. L'Europa, lluny d'abaixar els braços va intentar per tots els mitjans fer una èpica remontada... ens va faltar temps! doncs Carla per dos cops (un de penal comès a Carmina) va possar el marcador en un ajustat 3-2. Llàstima.
Una derrota putser justa en quan a efectivitat d'un i altre equip però que per mèrits d'un i altre no ho reflecteix.
Ara toca passar pàgina i treballar durament per afrontar un dur calendari amb 3 rivals que de ben segur, en acabar la temporada, estaran ben amunt, són Barça "c", Xaica i Sant Andreu respectivament.

Equip inicial:
Sònia a la porteria (Núria després del descans), Alba, Raquel, Villegas, Mònica, Carla, Santa, Txiky, Cris, Villa, Eli.
Després del descans també van jugar: Marina, Clara, Carmina.

Per aquest partit varem tenir les baixes de Mireia i Merengue i de les lesionades Laia i Clara P.

Cronica de Cudi para Tunel de vestuarios.