28 octubre 2007

L'Aliga: Juvenil A

Lucha, sacrificio, trabajo.....liderato!!
El juvenil A sigue firme en su trabajo. Ojalá dé sus frutos.

L'ALIGA, JUVENIL A
Som el CLUB Super 3 PFIUUUU !!!
FP Europa 3 – FP Jupiter 2

Si, perquè ja portem TRES jornades de Lliga, portem TRES victòries i avui s'ha guanyat amb TRES gols i seguim sent líders...i que duri.
Avui ens visitava el Júpiter un rival que havia començat be la Lliga guanyant per golejada, però patint la setmana següent un dalt a baix considerable essent derrotat per 9-2, pel Vila Olímpica, al que nosaltres també havíem golejat a la primera jornada.
Semblava a priori que podia ser un partit fàcil i res més lluny del que ha passat, el partit al quart d'hora l'anàvem guanyant per 1-0 amb gol de Guillem.
Però amb deus badades consecutives i totes dues a sortida de faltes llençades a l'àrea, ens han donat la volta al marcador, cosa que ha fet que l'equip passes pels moments mes complicats del que portem de Lliga. Ens hem tornat a centrar i ja abans de acabar la primera part s'ha posat setge a la porteria del Júpiter, però sense definició, algun tret llunyà de falta i pilotes penjades a l'àrea que el seu porter podia blocar.
A la segona part s'ha sortit a per totes, i tot i no tenir clares oportunitats de gol es presumia que tindríem premi per la constància en l'afany de remuntar.
I en Joan aconseguia fer l'empat en una bona internada i no massa temps mes tard en Pol feia arribar a la xarxa la pilota que feia que ens avancéssim al marcador amb el 3-2 que reflectiria el marcador final.
Si no hagués estat per les dues badades, la del segon gol d'ells mes que el primer, estaríem parlant potser del partit més complert que hem jugat fins ara, per intensitat i afany ho ha estat, i victòries com aquesta son les que ens faran guanyar la Lliga si mantenim aquest nivell. Ara be no podem baixar la tensió i relaxar-nos, doncs equips per darrera vindran amb els mateixos objectius que nosaltres.
Lectures positives d'avui per a mi son

- l'ambició mostrada per guanyar el partit.

- Saber remuntar un partit que se'ns havia posat molt i molt difícil contra un rival que ni molt menys es fluix i que pot estar a la zona alta

- La quantitat de jugadors que han aconseguit perforar la porteria contraria en tan sols tres partits. Pol (4), Uri Pij (2), Joan (2), Uri (1), Fusté (1), Guillem (1)

Lectures negatives que també n'hi ha

- Només ens han fet tres gols i cap d'ells de jugada i amb això jo entenc un molt bon treball defensiu per partit de l'equip, però una manca de concentració en el moment del llançament de les faltes.

- I el pitjor de tot la greu lesió del nostre jugador LLUIS que hores d'ara ens han confirmat que te trencament de peroné. Una abraçada molt forta LLUIS i tots els ànims de l'equip. Et desitgem una ràpida recuperació, ràpida que no precipitada. Ara TU ets el mes important. Molta i molta calma i que aviat puguis participar del que tots volem, arribar a Itaca...

La nostre Itaca es la Primera

Crónica y fotos de Vicenç para Tunel de vestuarios.