08 octubre 2007

Nou Sardenya: Cadete B

Treballada victòria a casa del C.E.Europa contra un equip, el Sant Ignasi, de forts jugadors, contundents en defensa que a través de múltiples faltes impedien que el equip escapulat pogués realitzar el seu joc. No obstant, l'equip local es va imposar aconseguint tres punts més que els manté al capdavant de la taula classificatória.

L'Europa es va avançar al minut 17 després d'un bon xut col·locat des de fora l'àrea del migcampista Gerard quan l'equip més ho necessitava. Tot i el gol en contra, el Sant Ignasi no va abaixar els braços i seguia lluitant per treure alguna cosa de positiu de la visita al Nou Sardenya. Però al minut 2 de la segona part del partit va arribar el segon gol local després d'una falta executada magistralment per Lluís que va permetre a Eric rematar la pilota còmodament al segon pal, fet que va otorgar certa tranquil·litat per afrontar el que restava de partit i que va resultar un cop dur per l'equip visitant que ho seguia intentant però sense gaire fortuna. Finalment al minut 21, Lluís va sentenciar el "match" amb un tercer gol que enfonsava els visitants i assegurava la victòria local.
Caldria destacar la bona actitud de tot l'equip que davant d'un bon rival no es va arrugar en cap moment i va merèixer la victòria indiscutiblement.

c.e. europa: equip titular: 1dani 5eric 2mario 3boro 12capilla 8campayo 20gerard 18carlos 11sergi 9jordi 10miky.

suplents: 15jordi 4j.carlos 6victor 7lluis 14nacho 19arnau 25pol


Cronica de Anglada y Xavi para Tunel de vestuarios.
Fotos de Pere Bernaldo.