03 octubre 2007

L'Aliga: Infantil A

Tres puntos de oro en casa de un dificil rival. Los chavales de Luque "rompieron" los pronosticos, y es que esto acaba de empezar y ellos tienen mucho que decir.
Por cierto la foto de Nico deja claro que sacaba siempre desde dentro del area....

1ª Jornada
Diumenge, 30 de Setembre de 2007
Cat. Infantil Preferent Grup 2º

Jabac Terrassa - Fund. Europa Inf.”A” 1-2

Primers tres punts a casa de un rival difícil.
Equip inicial: Nico; Jesús, Giancarlo, Oscar, Ian; Fede, Oriol , Carlos; Arnau, Alex i
Xavier.
També van jugar: Edgar, Albert, Pablo, Alejandro, Nil i Carreras.
Un bon inici en el campionat es bona senyal. I tot no jugar un bon partit, sí que es veritat que la Fundació Europa es va emportar els tres punts de un camp difícil on el Jabac va estar a punt de donar un bon ensurt.
Els primers minuts van servir per posar-se al camp. Tots dos equips amb nervis, però la Fundació Europa ja va tenir alguna que altre ocasió de seguida. Al minut 8’ una pilota ‘robada’ al mig del camp permetria als escapulats marcar el 0-1 gràcies a Alex, que va batre al porter per sota. Un altre ocasió de Xavier quatre minuts després que no va entrar per els pels. Després, el partit va canviar i el va passar a controlar el Jabac, però una defensa molt ben posada i els encerts de Nico van evitar el gol del locals. Quan més dominaven, una boníssima jugada del capità Fede que va controlar i després de vàries regats passa la pilota a Àlex al espai, aquest xuta, el porter rebutja i Fede, en carrera posa el marcador en 0-2. (33’). L’alegria es va desbordar, i el partit ja es va veure guanyat. Dos minuts després en una jugada desafortunada el Jabac va marcar el 1-2 just al acabar la primera part.

Segona
Primers canvis: entren Carreras i Nil i surten Carlos i Arnau.
Un bon xut de Fede desa fora el àrea feia preveure que l’Europa podria marcar un gol més, però no va ser així. Al minut 10 entren Alejandro i Pablo per Jesús i Àlex. El control del partit en aquest moments era compartit i un altre ocasió de Carreras la va parar el porter. Els locals intentaven arribar i nosaltres treure-la. Es va a començar a patir massa amb les jugades que no acabaven de sortir i al contracop el Jabac era perillós. Al minut 20 surt Xavier i entra Edgar. Els minuts passaven i a la grada es començava a demanar l’hora. Una falta al bord de l’ àrea va fer tancar el ulls de tots els pares, per sort la pilota va anar a fora. Testimonial el últim canvi per perdrà temps. Nil surt, i entra Albert. Xiulet final i alegria per tots costats, jugadors, cos tecnic i pares.

Proper partit a casa contra el Sant Gabriel que va guanyar a l’Espanyol.