24 octubre 2007

Nou Sardenya: Cadete B

Excelente victoria del cadete B que muestra cada semana un buen futbol.
Los chavales de Anglada siguen mostrandose "intratables".


"més líders"

Cinc Copes 0 - C.E. Europa 5


Importantíssima victòria a domicili que ens afiança com a líder indiscutible de la lliga amb tres punts de ventatge sobre el segon classificat i amb un resultat contundent contra un dels rivals més directes, el Cinc Copes, que fins aquesta jornada disposava de la condició de colíder juntament amb la U.B. Catalònia que també ha perdut gràcies a la derrota al camp del Sants per 4-1.
Tot i el 0-5 no es pot dir que va ser un partit fàcil. Podriem dir que, a diferència de l'anterior jornada, el que sí va decantar el partit al nostre favor aquesta vegada va ser l'efectivitat cara a porta dels nostres jugadors, especialment del dorsal 10 miki, que a part d'obrir la llauna amb un gol espectacular quan pitjor ho estàvem passant i en la primera ocasió que varem tenir, va acabar el partit amb un "hat trick" que el col·loca com a màxim golejador de l'equip. A partir del primer gol, el partit va canviar radicalment i es va començar a veure el ritme de joc que havia desplegat l'equip en jornades anteriors. Tot va ser ja molt més fàcil i els gols anaven arrivant. El 0-2 es va produir després d'una errada del porter rival que no va saber blocar bé l'esfèric i se'l va introduir ell mateix a la pròpia porteria. El dos següents van ser obra de miki que completava un gran partit amb tres gols com ja he esmentat anteriorment, i finalment jesua, que havia entrat al descans, va col·laborar en la victòria amb un bon gol després d'una gran jugada de tot l'equip i que va saber definir molt bé.
Hem donat un gran cop d'efecte amb una victòria contundent contra un rival directe, però queda molta lliga i els rivals, ara més que mai, ens tindràn moltes més ganes, així que no afluixeu i a seguir treballant en la mateixa línea.

Cronica de Albert i Xavi.
Fotos de Pere Bernaldo.